Profil korisnika

Korištenje i privatnost

Incubis d.o.o. vam omogućuju korištenje usluga i sadržaja portala osiguranje.hr koje je regulirano ovim uvjetima:

Korištenjem bilo kojeg sadržaja i servisa koji pripadaju domeni osiguranje.hr podrazumjeva da je korisnik upoznat s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumije i prihvaća.

Portal osiguranje.hr korisnicima pruža pristup internetskim sadržajima vezanim uz osiguranje, press clipping iz osiguranja, savjete za osiguranike, savjete za osiguratelje, tjedni newsletter, te servisima poput usluga hostinga, oglašavanje, pronalaženje djelatnika iz osiguranja, organizaciju obuku iz osiguranja, usluge za traženje zaposlenja u osiguranju, servis za izradu osobne web stranice...

Incubis d.o.o. zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala osiguranje.hr kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave pri čemu nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala.

Incubis d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala osiguranje.hr za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala.

Incubis d.o.o se obvezuje da će štiti privatnost podataka registriranih članova od zloupotrebe ili korištenja trećih strana, a korisnik se registracijom odnosno prijavom slaže da će se njegovi podaci koristiti u svrhu unapređenja usluga portala.

Kategorizacija korisnika:

Posjetitelj je neimenovani korisnik koji može koristiti ograničene resurse portala koji su namjenjeni neimenovanim posjetiteljima.

Registrirani korisnik se postaje procesom registracije koji je besplatan, a procesom registracije korisnik dobiva podatke o korisničkom računu (korisničko ime i lozinku). Registrirani korisnik dobiva proširen pristup sadržajima i servisima portala (komentiranje članaka, sudjelovanje u diskusijama, postavljanje pitanja …). Incubis d.o.o. zadržava pravo svakog registriranog korisnika isključiti sa portala ako utvrdi da se isti predstavio lažnim podacima, odnosno da sadržaje i servise portala koristi na način koji su u suprotnosti sa pravilima korištenja.

Svaki korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu ne autoriziranim korištenjem svog korisničkog računa, a registracijom korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom portala osiguranje.hr.

Politika privatnosti

Iznimno nam je stalo do zaštite Vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke, osim na vaš zahtjev, nećemo davati nikome. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje In Cubis d.o.o. obrađuje pri posjeti portala Osiguranje.hr.

Službenik za zaštitu podataka: info@osiguranje.hr

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Vaše osobne podatke koristimo prilikom pristupa određenim člancima namijenjenim za registrirane korisnike na portalu Osiguranje.hr. Vaše osobne podatke; ime i prezime/naziv, e-mail adresu, državu, tvrtku, web stranica, ne dijelimo ni s jednom trećom stranom i neće se upotrebljavati za ništa drugo osim za izvršavanje usluge čitanja sadržaja portala, odnosno slanja tjednog newslettera putem elektroničke pošte, ukoliko ste pretplatnik na isti. In Cubis d.o.o. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (prilikom registracije na Osiguranje.hr portal), čime pristajete na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Prijavom na Osiguranje.hr newsletter, dajete nam dopuštenje da Vas isključivo putem elektroničke pošte informiramo o vijestima iz područja osiguranja. Ukoliko želite odustati od pretplate na Newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u Newsletteru ili u rubrici Moji osobni podaci na portalu Osiguranje.hr, a opoziv je moguće zatražiti i na e-mail info@osiguranje.hr te ćemo vas time maknuti s newsletter liste.

Portal Osiguranje.hr koristi sustav Google Analytics za praćenje broja posjetitelja i njihovih navika čitanja portala. Ti se podaci ne mogu koristiti za identifikaciju pojedinih korisnika. Portal Osiguranje.hr ne koristi značajke sustava Google Analytics koje povezuju podatke iz Analyticsa s osobnim Google računima korisnika.

Ukoliko ne želite da Google Analytics bilježi podatke o vašem posjetu portalu osiguranje.hr, možete ga onemogućiti klikom na ovu poveznicu.

Ako želite onemogućiti praćenje putem Google Analyticsa na svim web stranicama, možete instalirati ovaj dodatak za Chrome.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od In Cubis d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

Vaše podatke pohranjujemo sve do vašeg zahtjeva za brisanjem podataka, koji možete podnijeti na e-mail info@osiguranje.hr.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

tlopar | 15.4.2024. 13:35:51
Izvid štete u slučaju kad okrivljenik prometne nesreće pobjegne
tkrajnov | 20.12.2023. 18:00:32
članak 43 ili 57. zakona o sigurnosti prometa na cestama
mkostincer | 13.10.2023. 22:43:45
Osiguranje od potresa
Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?