Profil korisnika

KompareConnect doveo prodaju osiguranja u KEKS Pay

Osiguranje.hr - 24.5.2024.

Kada je u pitanju odabir osiguranja, kompare.hr je od nedavno postavio i nove standarde u industriji izradom tech platforme za digitalnu distribuciju auto osiguranja.

Platforma omogućava svim digital native partnerima da svojim klijentima ponude iznimno jednostavnu kupovinu auto osiguranja. Ovaj korak otvara vrata novim načinima prodaje osiguranja, koji su u potpunosti prilagođeni digitalnom dobu. Saznajte kako je KomapareConnect to omogućio.

Nove mogućnosti digitalne distribucije

Kao što već mnogi znaju, kompare.hr uspješno je modernizirao proces prodaje osiguranja i telekom usluga, pružajući korisnicima mogućnost brzog i jednostavnog pregleda te odabira najpovoljnijeg osiguranja putem preglednika.

Najveći hrvatski nezavisni komparator sada je priču pogurao dalje – dovodeći svoje usluge na eksterne platforme. Složili su sustav koji omogućuje usporedbu i distribuciju osiguranja na vanjskim platformama, proširujući dostupnost svojih usluga novim korisnicima
.
Veliki korak u digitalizaciji procesa kupovine osiguranja komentirao je Jan Bićanić, Head of Product, u kompare.hr:

“Iskorak prema partnership modelu u kojem smo mi tehnološki pružatelj usluga i licencirani distributer osiguranja je svakako jedan od strateških ciljeva razvoja. Uvijek želimo biti tamo gdje su korisnici kako bismo im omogućili lakšu kupovinu “neizbježnih proizvoda” , odnosno kako bismo im olakšali kupovinu nečega što moraju imati, a ne nužno onoga što žele.”

Uspješna implementacija na KEKS Payu

Prva uspješna primjena ovog sustava dogodila se na KEKS Pay platformi. U suradnji s KEKS Pay timom, kompare.hr obogatio je ovu popularnu aplikaciju dodatnom uslugom koja se može već sada pronaći unutra.

Korisnici mogu odabrati auto osiguranje unutar KEKS Paya i platiti izravno sa svog računa. Odabir je jednostavan, a trenutno uključuje tri osiguravajuće kuće. Ovakva implementacija tek je prva od mnogih, potvrđuje kompare.hr, jer je sustav primjenjiv i šire.

Vodeći inovator u svijetu osiguranja

Kompare.hr nastavlja biti vodeći komparator na području RH, a namjeravaju prilagoditi sustav i za druge partnere, a otvoren je i za nova srodna partnerstva i sinergije. Trenutno je moguće implementirati 7 osiguranja, koja se prikazuju ovisno o mogućnostima platforme.

Prednost digitalizacije u tradicionalnoj industriji

Industrija osiguranja podrazumijeva zavidnu razinu stručnog znanja, značajne troškove operativnog poslovanja, a agenti u takvom sustavu pola radnog vremena provode kao administratori. Kompare.hr je automatizirao proces visoko regulirane industrije i time osigurao višu razinu produktivnosti uz manje troškove poslovanja, navodi se u priopćenju.

Budućnost komparatora u digitalnom svijetu

Brzina, efikasnost i transparentnost postaju temelji u prodaji osiguranja, a trend u digitalnom svijetu predvodi kompare.hr. Kako se industrija transformira, tako ćemo sve češće viđati promjene koje korisnicima omogućuje lakši i relevantniji pregled kupovine osiguranja i telekom usluga – dvaju iznimno kompetentnih područja s cijenama koje uvelike variraju. Već danas pogledajte kako integracija ovakvog sustava izgleda. Usporedba i mogućnost kupovine osiguranja nalaze se unutar KEKS Paya, a nadamo se da ćemo uskoro vidjeti slična partnerstva i na drugim platformama.NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

tlopar | 15.4.2024. 13:35:51
Izvid štete u slučaju kad okrivljenik prometne nesreće pobjegne
tkrajnov | 20.12.2023. 18:00:32
članak 43 ili 57. zakona o sigurnosti prometa na cestama
mkostincer | 13.10.2023. 22:43:45
Osiguranje od potresa
Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?