Profil korisnika

My Insurance Portfolio - samostalno upravljajte osigurateljnim portfeljem kroz specijalizirano rješenje

Osiguranje.hr - 22.1.2024.

InCubis najavljuje novo inovativno rješenje, My Insurance Portfolio, aplikaciju koja omogućava kvalitetnije upravljanje portfeljem osiguranja. Uz transparentan pregled realiziranih rezultata i očekivane provizije, agenti osiguranja moći će učinkovito upravljati policama, klijentima te pratiti suradnju s više osiguravajućih društava. 

My Insurance Portfolio internet je platforma prilagođena i prodajnim agentima koji surađuju s više osiguravajućih društava i predstavlja praktičan alat za sveobuhvatnu njegu i upravljanje portfeljem. 

Glavne značajke 

Centralizirano upravljanje portfeljem 

My Insurance Portfolio pojednostavljuje složenost upravljanja portfeljem konsolidacijom polica više osiguravajućih društava u jedno korisničko sučelje, nudeći agentima sveobuhvatan pregled za učinkovitu komunikaciju s klijentima. 

Praćenje provizije u više osiguravajućih društava 

Aplikacija omogućava agentima uvid u potencijal provizije na kraju svakog mjeseca, kategorizirano prema osiguravajućim društvima koja doprinose. 

Proaktivni automatski podsjetnici 

Nikada nemojte propustiti ključni rok! My Insurance Portfolio automatski obavještava agente o nadolazećim obnovama polica i datumima dospijeća rata, olakšavajući proaktivan angažman i komunikaciju prema klijentima. 

Aktualno i sveobuhvatno izvještavanje 

Grafički prikazi prilagođeni korisniku pružaju agentima jasne i sažete preglede trendova premija i očekivanih provizija tijekom vremena ili po pojedinim osiguravajućim društvima. 

Uvoz postojećih podataka bez napora 

My Insurance Portfolio omogućuje agentima da bez napora uvezu postojeće podatke o vlastitom portfelju iz Excel datoteka putem intuitivnog grafičkog sučelja.  

Prilagodljivi predlošci polica i proizvoda 

Olakšajte unos polica osiguranja uz prilagodljive predloške. Agenti mogu odabrati unaprijed definirane predloške osigurateljnih proizvoda iz različitih osiguravajućih društava ili ručno kreirati vlastite proizvode. 

Osigurajte si rani pristup – registrirajte se sada

Za one koji žele odmah i iz prve ruke iskusiti budućnost upravljanja portfeljem osiguranja kroz My Insurance Portfolio, dostupan je ekskluzivni rani pristup aplikaciji počevši od 5. veljače 2024.  Prijavite se i budite među prvima koji će istražiti sve značajke aplikacije!  

My Insurance Portfolio svima ostalima biti će dostupan 19. veljače 2024.  

Besplatno za sve korisnike

Treba li vam još koji poticaj za prijavu? Evo ga! My Insurance Portfolio bit će potpuno besplatan za sve korisnike.  

S više od 30 godina iskustva u implementaciji sustava za osiguranje, ova aplikacija predstavlja naš poklon onima čiji doprinos osigurateljnoj industriji smatramo još značajnijim - agentima u osiguranju! Bilo da ste iskusni profesionalac ili tek ulazite u ovu industriju, potpuno smo sigurni da će vam My Insurance Portfolio pružiti neprocjenjivu prednost u uvijek napetoj tržišnoj utakmici.  

InCubis pečat izvrsnosti 

My Insurance Portfolio razvijen je od strane InCubis d.o.o., tvrtke s dokazanim rezultatima i bogatim iskustvom i znanjem u implementaciji informacijskih sustava osiguranja.  

Trenutačno, aplikacija je prilagođena hrvatskom tržištu osiguranja, a uskoro možete očekivati i verzije prilagođene drugim tržištima u regiji. 

Više informacija o My Insurance Portfolio aplikaciji, dostupno je na https://myinsuranceportfolio.eu/ te nam se za sve nedoumice obratite na info@myinsuranceportfolio.eu. 

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

tlopar | 15.4.2024. 13:35:51
Izvid štete u slučaju kad okrivljenik prometne nesreće pobjegne
tkrajnov | 20.12.2023. 18:00:32
članak 43 ili 57. zakona o sigurnosti prometa na cestama
mkostincer | 13.10.2023. 22:43:45
Osiguranje od potresa
Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?