Profil korisnika

Philippe Donnet primio nagradu za društveno odgovorno poslovanje udruge Foreign Policy Association

Osiguranje.hr - 13.3.2023.

Foreign Policy Association dodijelilo je CEO-u Generali Grupe Philippeu Donnetu nagradu za društveno odgovorno poslovanje na svojoj Večeri financijskih usluga 2023. Na događaju su CEO-a Grupe odlikovali Larry Fink (predsjednik i CEO društva BlackRock) i Harry A. Fernandez (predsjednik i CEO društva MSCI).  Ovim se priznanjem odaje Donnetova predanost održivosti koja je u središtu Generalijeve strategije „Lifetime Partner 24: Poticanje rasta”. 

Nagrada za društveno odgovorno poslovanje dodjeljuje se pojedincima i društvima koji su predani vrijednostima dobrog korporativnog građanstva u zajednicama u kojima posluju. Udruga Foreign Policy Association najstarija je američka skupina za strateško promišljanje, koja među svojim članovima okuplja i Demokrate i Republikance; djeluje kao katalizator za razvoj osviještenosti, razumijevanja i informiranog mišljenja o vanjskoj politici SAD-a i globalnim pitanjima. Putem uravnoteženih, nepristranih programa i publikacija, FPA potiče građane da sudjeluju u procesima vanjske politike. Prijašnji su dobitnici nagrade, među ostalim, Peter Brabeck, umirovljeni direktor, Nestle; Sir John Bond, bivši direktor Grupe, HSBC Holdings; Anders Dahlvig, bivši predsjednik i CEO, IKEA; Sergio Ermotti, predsjednik, Swiss Re; Kristalina Georgieva, generalna direktorica, International Monetary Fund; Indra Nooyi, bivša predsjednica i CEO, PepsiCo i David Rubenstein, suosnivač i supredsjednik, The Carlyle Group.

CEO Generali Grupe Philippe Donnet izjavio je: „Ova nagrada svjedoči snažnoj predanosti koju Generali ulaže u izgradnju ravnopravnijeg i održivijeg društva te sam ponosan što predstavljam svih naših 75.000 zaposlenika i 173.000 agenata. Održivost je pokretač Generalijeve strategije, a bivanje odgovornim korporativnim građaninom nije definirano jednom radnjom – to je način razmišljanja koji svakodnevno traži načine za podržavanje zajednica u kojima poslujemo. Spremni smo promovirati partnerstvo između privatnog i javnog sektora kako bismo predvidjeli i savladali klimatske i društvene izazove jer snažno vjerujem da održiva budućnost zahtijeva vrijeme, predanost, viziju te, prije svega, suradnju.”


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

mkostincer | 13.10.2023. 22:43:45
Osiguranje od potresa
Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?
Dakio | 29.8.2022. 15:10:28
Dodatno zdravstveno osiguranje(iskustva)
musawo | 2.4.2022. 16:18:26
BUY SSD CHEMICAL CLEANSING FOR MONEY+27717917137WHATSAPP