Profil korisnika

Central osiguranje i dalje nastavlja s velikim investicijama

Osiguranje.hr - 11.4.2021.

Nastavno dosadašnjem pozitivnom poslovnom širenju, Central osiguranje d.d. i dalje ide u pozitivnom pravcu, čemu u prilog ide aktualna višemilijunska akvizicija, kupnja novog tehničkog pregleda u Bosanskoj Krupi.

Ovim ugovorom Central osiguranje d.d. i Testing centar d.o.o.,  potvrđuju svoju poziciju tržišnih lidera. Prvi su po kada su u pitanju police osiguranja odgovornosti za motorna vozila, tehnički pregledi i drugi vidovi osiguranja.  Vrlo jasna poslovna vizija, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale, kao i stalni rast prihoda čine Central prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini.

Svoju uspješnost i stalni rast Društvo Central temelji na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti i humanitarnim djelovanjem u zajednici u kojoj djeluje i ostvaruje prihod.  Više od 40 stanica tehničkog pregleda Testing centra i preko 130 poslovnica Central osiguranja čine razgranatu mrežu stanica tehničkih pregleda i poslovnica osiguranja po cijeloj Bosni i Hercegovini. Vrhunska usluga ne izostaje, uz široku ponudu proizvoda, ljubazno osoblje i svakako veliku brzinu u obradi i isplati šteta.

Iz Centrala i Testinga, poručuju da ovim potezom tehnički pregled u Bosanskoj Krupi postaje dio jedne od najvećih domaćih poslovnih grupacija. Moderan pristup, ekspeditivnost i stručnost su ono što garantiraju svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima usluga. Pored navedene akvizicije, Central osiguranje ima u planu za ovu, ali i naredne godine i dalje rasti i povećavati svoj tržišni potencijal novim višemilijunskim ulaganjima, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 23.10.2020. 16:29:39
Osiguranje vozača koji je skrivio nesreću
SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)