Profil korisnika

HOK Digital aplikacija – osiguranje na dlanu

Osiguranje.hr - 1.7.2020.

Hrvatska osiguravajuća kuća lansirala je novo rješenje HOK Digital, aplikaciju koja na vrlo jednostavan i pristupačan način nudi cjelokupnu uslugu osiguranja na jednom mjestu, a dostupna je na webu te kao nativna aplikacija za operativne sustave Android i iOS. 

Glavne značajke ove aplikacije su pregled polica, pregled i plaćanje računa, pregled asistencija s hitnim brojevima, pojednostavljena prijava štete, kao i pregled prijavljenih šteta i njihovih statusa te komunikacija s agentima HOK-a vezano za njih, kupnja novih polica ili obnova postojećih, integrirana korisnička podrška, slanje upita za ostale proizvode čiju direktnu kupnju preko aplikacije (zasad) aplikacija ne podržava, te mnogo toga što je tek u pripremi. Također, aplikacijom je omogućena brza prijava štete bez potrebe za registracijom za osiguranike drugih osiguravajućih kuća, kako bi se optimizirao proces prijave šteta koje su počinili HOK-ovi osiguranici. 

Uz intuitivno korištenje i atraktivnu prezentaciju spomenutih rješenja, HOK osiguranje je imajući na umu važnost integracije i digitalizacije svog cjelokupnog IT sustava, novu aplikaciju HOK Digital naslonio na core sustav, za što je tvrtka In Cubis d.o.o. razvila cijelu paletu API-ja kao infrastrukturu za izvedbu ovakvog projekta, a koji su primjenjivi i u nizu budućih suradnji i projekata digitalizacije HOK osiguranja.

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)
rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA