Profil korisnika

Wiener Städtische osiguranje kupilo poslovnu zgradu „Anex“ u Beogradu

Osiguranje.hr - 20.7.2019.

Wiener Städtische osiguranje novi je vlasnik poslovne zgrade „Anex“ u Resavskoj ulici u Beogradu. Jedna od najljepših poslovnih zgrada u Beogradu kupljena je od kompanije Anex Group d.o.o. Po prvi put otkako posluje na srpskom tržištu Wiener Städtische osiguranje je prateći trendove i sa ciljem da investicijski portfelj učini raznovrsnijim, investiralo u kupovinu nekretnine.

„Ovo ulaganje je veoma važan trenutak u razvoju naše kompanije. Predstavlja odraz naše stabilnosti, snage i istovremeno je krupan korak naprijed u investicijskoj politici, jer ulažemo u budućnost. Pratimo moderne trendove, želimo da naš investicijski portfelj diverzificiramo i zato ulažemo u nekretnine. Iako je ovo direktno ulaganje Wiener Städtische osiguranja, kupovina zgrade je još jedan odraz povjerenja naše matične kompanije Vienna Insurance grupe u Srbiju i dokaz dugoročne posvećenosti ovom tržištu”, izjavio je Zoran Blagojević, predsjednik Izvršnog odbora Wiener Städtische osiguranja.

Poslovna zgrada “Anex” nalazi se u Resavskoj ulici broj 23, u Beogradu i prema ocjenama stručnjaka, predstavlja jednu od najljepših i najmodernijih poslovnih zgrada u Srbiji. Prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara i sa lokacijom u strogom centru jedan je od najatraktivnijih poslovnih prostora u Beogradu.

Sjedište Wiener Städtische osiguranja ostaje u zgradi VIG Plaza, u Ulici Trešnjinog cveta 1 na Novom Beogradu. U novoj poslovnoj zgradi kompanija planira nastaviti sa iznajmljivanjem prostora zakupcima u skladu sa investicijskom politikom i najboljom poslovnom praksom na tržištu.

Osnovano kao greenfield investicija Vienna Insurance grupe (VIG), Wiener Städtische osiguranje posluje u Srbiji od 2003. godine. Ima više od 1.200 zaposlenih u preko 40 poslovnica širom zemlje.


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Što vam je najbitnije kod kupovine osiguranja?


Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)
rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA