Allianz Portfolio po sedmi put najbolji mješoviti investicijski fond u Hrvatskoj

Osiguranje.hr - 18.4.2019.
Allianz Portfolio je dobitnik nagrade Top of the Funds koju mu je u kategoriji otvorenih mješovitih investicijskih fondova dodijelilo Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore (HGK) te je od svog osnutka već sedmi put dobitnik navedene nagrade. Allianz Portfolio jedan je od triju investicijskih fondova Allianz Investa, društva za upravljanje investicijskim fondovima, koji izvrsne rezultate niže još od početka svoga rada 2008. godine.


„U deset godina postojanja fonda Allianz Portfolio osvojiti sedam puta nagradu za najbolji otvoreni mješoviti investicijski fond dokaz je kvalitete upravljanja i brige za imovinu naših klijenata", istaknuo je Radovan Abramović, predsjednik Uprave Allianz Investa te dodao kako je "Allianz Portfolio odličan fond za sve one koji dugoročno ulažu u svoju imovinu, a što dokazuje i prosječni godišnji prinos od 5,42% od njegova osnutka." 

Uz nagrađeni Allianz Portfolio, Allianz Invest upravlja fondom Allianz Short Term Bond koji je kratkoročni obveznički fond te s Allianz Equity koji je dionički fond. Osim toga, također upravlja imovinom Allianz Zagreba u vrijednosti od 4.1 milijarde kuna. 


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Anketa

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE BI TREBALO:Povežite se s nama

Osiguranje Forum

rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA
andrea_ | 27.3.2019. 13:26:08
telefonski pozivi stranakama drugih osigurajavajućih kuća
NJ | 23.3.2019. 12:32:20
Odšteta za pješaka
stanimir | 8.12.2018. 06:54:19
Gubitak prava iz osiguranja-tehnička neispravnost vozila